Shop het leukste speelgoed online bij Nuspeelgoed.nl en profiteer van bodemprijzen.

Gamen op de PC

pexels-fox-3829227

We gamen al tientallen jaren op de pc, en over de jaren heen zijn de soorten games die we spelen veel geëvolueerd. Wat begon met poker en pong, naar je scherm staren om op kaarten te klikken of een balkje heen en weer te bewegen om een balletje naar een ander balkje te schieten, is relatief snel verandert naar grote open werelden verkennen, gemaakt door bijvoorbeeld Ubisoft, verantwoordelijk voor het maken van een aantal van de beste pc games, je eigen personages creëren en zelf invullen waar ze goed in zijn, en schietspellen die nu zo’n beetje op de echte wereld beginnen te lijken. Natuurlijk is gamen verder uitgebreid, en kunnen we deze spellen ook spelen op game consoles, maar de PC zal altijd een voorsprong houden.

Waarom een PC in plaats van een game console?

Niet alleen heb je aan een PC meer dan aan een game console, je kan je PC ook constant upgraden. Koop een computerkast, stop er de onderdelen in die je nodig bent (zolang ze compatibel zijn met elkaar) en je kan vele jaren vooruit met games spelen. Terwijl consoles om de zoveel jaar met nieuwe versies uitkomen om de nieuwste games te supporten, kan jij je oude onderdelen verwisselen met nieuwere (als dat al nodig), en kan je weer een paar jaar vooruit. En niet alleen dat, maar als je een nieuwe versie van een game console koopt komt heb je niks meer aan een heel groot gedeelte van je oude spellen, terwijl je op de PC voor vele jaren dezelfde spellen kunt blijven spelen.

Het grootste voordeel van PC gamen

Game consoles zullen altijd goede opties blijven om op te gamen, maar aan een PC heb je uiteindelijk meer, vooral als je een laptop hebt, die je overal mee naartoe kunt nemen. Terwijl je op game consoles alleen maar kan gamen of een filmpje kan kijken, kan je op een PC veel makkelijker gebruik maken van het internet, of er zelfs je werk op doen. Een goede PC is duurder dan de nieuwste game console, maar zal uiteindelijk veel rendabeler zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *